„Világbajnoki ezüst lóg a nyakunkban”
Sport

„Világbajnoki ezüst lóg a nyakunkban”

A magyar sport hatalmas sikere volt az, amit a halasi Karsai Robertával felálló magyar strandkézilabda válogatott ért el a világbajnoki második helyezéssel. Roberta azt mondja, igazából még fel sem fogták, hogy ezüstérem lóg a nyakukban.

 
Mint arról beszámoltunk, a magyar strandkézilabda válogatott világbajnoki döntőt játszott Brazíliában, a házigazdák ellen. A csapat mindent megtett, de a házigazdák élvezve a közönség támogatását legyőzték a mieinket. Ezzel együtt is órási fegyvertény az, amit a lányok véghezvittek. Nekünk halasiaknak plusz boldogság, hogy ott volt a nemzeti csapatban Karsai Roberta is. 
 
– Fergeteges hangulatú mérkőzés volt a döntő és én is sok játéklehetőséget kaptam. Remek érzés volt játszani, hozzátenni valamit a csapat sikeréhez. Sajnos, nem nekünk jött ki jól a lépés, de természetesen a hazai pálya nagyon sokat jelentett a braziloknak. Kimondhatatlanul jó érzés ezt megélni, még fel sem fogtuk igazán, hogy egy világbajnoki ezüstérem lóg a nyakunkban – szólt a halasi lány gyorsjelentése Brazíliából. 
Jáger Levente
Fotó: facebook.com