Most aztán lehet bringázni!
Sport

Most aztán lehet bringázni!

Kerékpártúrák sora jön. Soha nem volt Halason annyi kerékpáros program, mint amennyi az elkövetkező hetekben vár a kétkerekű járművek kedvelőire. A Halasi Hetek Fesztivál keretében a Kiskunhalasi Kerékpáros Klub összesen kilenc, bringás túrát szervezett.

 
Augusztus 30-án Szabadka az úti cél. Erre a túrára évről-évre egyre népesebb mezőny jelentkezik és az ország több pontjáról is érkeznek résztvevők. A mobilitási hét nyitó programjaként Pirtóra kerekeznek szeptember 16-án. Ennek a túrának az a különlegessége, hogy éjfélkor vág útnak a csapat.
 
Ezen kívül Zsanára és Mélykútra is el lehet majd tekerni, de meg lesz tartva szeptember végén az autómentes napi bringa-barangoló is. A Kiskunhalasi Kerékpáros Klub alakuló ülését szeptember 17-én tervezik.
 
A korábbi nagysikerű Bringázz a munkába elnevezésű bringás reggelit pedig szeptember 18-án tartják. Az előző bringás reggelin üdítőt és kakaós csigát kaptak azok, akik már kora reggel biciklire pattantak. Az akció nagyon népszerű volt és gyorsan elfogyott a reggeli.
 
Szöveg: Fehér Erika