Szavaztunk, nyertek az úszóink!
Sport

Szavaztunk, nyertek az úszóink!

Megmozdult Kiskunhalas az úszóinkért, a hónap utánpótlásműhelye közönségszavazását magasan nyerte a klub. Ezzel 100 ezer forint értékű sportszervásárlási utalványt vehetnek majd át a halasi tehetségek.

 
Mint arról a Halasmédia is beszámolt, a hónap utánpótlásműhelye cím elnyerésére esélyes öt klub közé bekerült a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület is júliusban elért eredményeinek köszönhetően. Közülük került ki a nyertes, amelyet a közönségszavazatok és egy szakmai kuratórium döntése alapján választottak ki.
 
Tíz napon át lehetett voksolni úszóinkra, akik az első pillanattól kezdve magasan vezettek. Megmozdult a halasi sportszerető közönség és tíz nap alatt 622 szavazatot küldtek a mieinkre. Ezzel meg is nyerték a közönségdíjat és az ezzel járó 100 ezer forintos sportszervásárlási utalványt is. A második helyezett klub háromszázzal kevesebb támogató voksot kapott.
 
A szakmai kuratórium viszont a harmadik helyre sorolta a halasiakat, míg összesítésben a dunaújvárosi kajakosok mögött a második helyen zártak.
Jáger Levente