Mi játszottunk tompán
Sport

Mi játszottunk tompán

Sima, három gólos vereséget szenvedett a Kiskunhalasi FC a Tompa elleni megyei labdarúgó rangadón. A városi sportpályán meccselő csapatokra az átlagosnál több néző volt kíváncsi, ők azt láthatták, hogy három hazai hibát könyörtelenül kihasznált a vendégcsapat.

 
Szombat a nemzetközi fair play napja, ennek megfelelően a Kiskunhalasi FC - Tompa megyei bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt is elhangzott az erről szóló felhívás. A rangadóra az átlagosnál több néző látogatott ki a városi sportpályára. Jó iramban kezdődött a találkozó, az első említésre méltó esemény az 5. percben következett be, amikor egy halasi védelmi megingás Goran Dejan Mirko góllal büntette. 
kfcbe2
A folytatásban főként a mezőnyben folyt a játék, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A meccs második feljegyzett eseménye megint csak a vendégeknek kedvezett: Máté Tóth Viktor csúszott el a félpályánál, a lábáról lecsorgó labdája ajtó-ablak helyzetet teremtett Bozóki Róbertnek, aki köszönte szépen a gólját. Ezzel mindent elmondtunk az első 45 percről.
kfcbe3
A szünetben Fütyü Illés, a múlt szezonban Tompán edzősködő szakember labdázgatott gyermekével (képünkön).
fütyü
A pihenő után a halasiak harapósabban jöttek ki, ennek eredményeként egy gyors támadást vezettünk a tompai kapura, de nem lett belőle komolyabb helyzet. Tápai Tibor edző főként a rossz döntéseket kérte számon a játékosain, akik bizony időnként nagyon tompán játszottak. A Tompa sem erőltette túlságosan a támadásokat, de ez két gólos vezetésüknél érthető is volt.
kfcbe
Még egy momentum kívánkozik a krónikába, ez megint nekünk, halasiaknak volt kellemetlen. Egy újabb védelmi megingást Pálfi Árpád váltott gólra a 85. percben, ezzel megpecsételte a KFC sorsát. Kiskunhalasi FC - Tompa 0-3. (Összefoglaló kedden este fél nyolctól, a Sportmagazinban.)
eugenefeksz
Kép-szöveg: Jáger Levente