Pofonok, ütések, sikerek
Sport

Pofonok, ütések, sikerek

Kozma Beának és Fodor Álmosnak is szoríthatunk a Testvérvárosok Kupája döntőiben vasárnap délelőtt a Horváth István Sportcsarnokban. A tizennegyedik alkalommal megrendezett ökölvívó tornán az első napon, szombaton a selejtezőké és a dél-alföldi pofonpartié volt a ring. A jelenlévő szakemberek egyöntetű véleménye volt, hogy igen magas a színvonal.

 
Jó ötlet volt tizenhárom évvel ezelőtt elkezdeni a Testvérvárosok Kupáját. A torna mára a régió legnagyobb, legjobban várt ökölvívó eseménye, amelyre nemcsak határon innen, hanem határon túlról is érkeznek nevezések. Az idei, sorrendben tizennegyedik kupára is száznál több jelentkezés érkezett.
boxbe2
Szombaton szépen megtelt a Horváth István Sportcsarnok néző- és küzdőtere is. Mester Sándor szervező érdeklődésünkre elmondta, hogy nyolcszoros szlovák bajnok, sőt szerbiai aranykesztyűs versenyző is eljött Kiskunhalasra. A szakemberek szerint már a pofonpartin és a kupa selejtezőin is magas volt a színvonal.
polyakbe
Külön és kiemelt figyelem övezte a halasi versenyzőket. Polyákovics Balázs (képünkön) egy igen nehéz ellenféllel, egy kecskeméti öklözővel került szembe. Balázs nagyon akart és nem vallot szégyent, de a kecskeméti srác ezen a mecsen jobb volt.
boxbe1
Kozma Bea nagyon készült a meccsére. mindenképpen a döntőért ment. Ennek megfelelően energikus és jó, célravezető bokszot mutatott be, algyői ellenfelét technikai K.O-val küldte haza. Bea, edzője, Lehoczki László legnagyobb örömére vasárnap délelőtt a fináléban szerepelhet.
almos
Ugyancsak szorítóba lép Fodor Álmos, aki szombaton még a lelátón ült édesapja, a kiváló lovas, Fodor Gábor mellett. Álmos erőnyerő volt, viszont vasárnap délelőtt már ringbe kell lépnie. Érdemes lesz kilátogatni a sportcsarnokba, a mérkőzések fél tízkor kezdődnek.
Kép-szöveg: Jáger Levente