Hármast kaptunk a Vadkerttől
Sport

Hármast kaptunk a Vadkerttől

Öt-öt is lehetett volna a Kiskunhalasi FC - Soltvadkert megyei labdarúgó rangadó végeredménye, de a halasiak minden helyzetüket elpuskázták, míg a vendégek hármat értékesítettek. A csúnya vereség ismét megmutatta, hogy kevés tartása van a csapatnak és bizony néha a vadkertiek jóval motiváltabbnak tűntek, győzelmük teljesen megérdemelt. Nekünk két kapufánk is volt.

 
Az évtizedes rangadóra a korábbiakban megszokotthoz képest kevesebben látogattak ki, lehet, hogy a szemerkélő eső riasztotta el a drukkereket a meccstől. Az elején még nem volt különösebb probléma a halasiak játékával, a 8. percben Eugene fejelt kapufát, ám az első tíz perc után egy védelmi hiba után, Kővári Csaba mintegy 18 méterről szerzett gólt. 
vadkert2
A halasiakat az eltiltása miatt kispad mellől irányító Tápai Tibor többször fegyelmezettebb játékot kért a mieinktől, ez azonban nem valósult meg. Több alkalommal Gerner Dánielnek kellett védenie. Aztán a 36. percben Soproni András újabb gólt szerzett a vendégeknek, amely tovább törte a hazai lendületet. A szünetben nem meglepő módon kettőt is cserélt a KFC.
vadkert4
A második félidő első tizenöt percében három óriási ziccere volt a halasiaknak, de mindhárom kimaradt. A KFC ekkor már akaratosabban játszott, lehetőségei is voltak, de átok ült a fiúkon, gólt nem sikerült szerezni.
vadkert
Aztán megint a vadkertiek következtek és megint Gerner Dánielnek akadt védenivalója. Az utolsó negyedóra előtt aztán minden remény szertefoszlott: Geleta Patrik megszerezte a vendégek harmadik gólját. Már nemcsak a pályára rátelepedő maró füst miatt volt a halasi nézőknek rossz hangulata. A vége előtt még Kerekes lőtt egy kapufát.
vadkert3
A KFC nem tudta még a szépítő gólt sem megszerezni, így a rangadók rangadóját elveszítette a csapat, mégpedig igen csúnyán. Kiskunhalasi FC - Soltvadkert 0-3 (0-2). A halasiak ezzel az utolsó előtti helyen állnak a bajnoki tabellán.
Kép-szöveg: Jáger Levente