Igazságos döntetlen a rangadón
Sport

Igazságos döntetlen a rangadón

Hat góllal is vezetett a második félidő elején a Kiskőrös, ám az UKSC egyenlíteni tudott, sőt a hajrá előtt a vezetést is megszerezte. Ennek ellenére a végén meg kellett elégedni az egy ponttal, amely a látottak alapján igazságosnak mondható. A halasiak nagyon sokat hibáztak támadásban.

 
A Kiskunhalasi UKSC - Kiskőrös NB II-es férfi kézilabdarangadóra szép számú néző volt kíváncsi a Vári Szabó István Szakközépiskola sportcsarnokában. A két csapat évtizedek óta nagy csatát vív egymással, ennek megfelelő hangulatban keződött a meccs. A kőrösiek rajtoltak jobban, két gyors góllal szereztek kétgólos előnyt, az első UKSC találat Pecséri Máté nevéhez fűződik a harmadik percben. Az egyenlítés két perccel később iskerült, ugyancsak Pecséri jóvoltából.
uksc2
Emberelőnyt kihasználva a hatodik percben Fejes Attila találata már hazai vezetést eredményezett, de ezután már a kőrösiek domináltak. Az UKSC pontatlanul lőtt a támadások végén, a vendégek kapusa jól védett, és hiába volt többször is emberelőnyben a Kiskunhalas, nem mindig éltünk a lehetőségekkel. Harminc perc játék után 14-11-re vezetett a vendégegylet.
uksc3
A szünet után sem sokat változott a játék képe, sőt, a 37. percben már 18-12-re vezetett a Kiskőrös. Továbbra is sok volt a pontatlan hazai lövés, a motivált vendégek pedig többször megtréfálták a halasiakat. A fordulat az utolsó negyedórában következett be, ekkor 21-18-ról állt fel az UKSC, főként Paic Róbert gólerős játékának köszönhetően. A 48. percben a szintén jól kézilabdázó Pecséri Máté egyenlített. 
uksc
Az 57. percben már 26-24-re vezetett az UKSC, felcsillant a győzelem lehetősége is, ám a végjátékban megint összekapta magát a Kiskőrös és egyenlített. Sőt, forró volt az utolsó 32 másodperc, ugyanis a vendégek támadhattak, viszont gólt nem szereztek. Igazságos döntetlen született a rangadón. Kiskunhalasi UKSC - Kiskőrös 26-26 (11-14.)
Kép-szöveg: Jáger Levente