Mit fogunk berúgni?
Sport

Mit fogunk berúgni?

Ki és mikor fog gólt lőni hazai pályán? Hány és mekkora helyzet kell ahhoz, hogy bevegyük az ellenfél kapuját? Ezek a kérdések merülhettek fel a drukkerekben a Kiskunhalasi FC - Tiszakécske mérkőzés után, a találkozót egyébként egyetlen góllal a vendégek nyerték. Csak az utolsó öt percben több százas ziccerünk maradt kihasználatlanul.

 
Ilyen időt kíván minden drukker: vasárnap délután, a finom ebéd után a híres Tibi-féle pörköltillat és napsütés fogadta a városi sportpályára kilátogató drukkereket. A tiszakécskei szurkolók voltak hangosabbak, pláne az első negyedóra végén, amikor a saját kapunk előtt elveszített labdából Nagy Dániel megszerezte a vezetést a vendégeknek.
kfckecske2
A halasiak gyámoltalanok voltak a támadásban, sok labdát vesztettünk a középpályán, a kécskeiek pedig nyugodtabban szövögethették támadásaikat. Az első félidőben igazából egy olyan lehetősége volt a halasiaknak, amely gólt ért volna, de ez is kimaradt. A szünetben ismét a fiataloké volt a pálya, akik as kécskei cserékkel cicáztak.
kfctiszabe
A szünet után keményebbé vált a meccs, egy-egy belépő nyomán elszabadultak az indulatok. Főként egy vitatott szituációnál, amikor Eugene szabálytalankodott, a kécskeiek büntetőt és kiállítást reklamáltak. Egyiket sem kapták meg.
kfckecske1
Aztán amikor már úgy tűnt, hogy a vendégek simán begyűjtik a három pontot, a KFC feltámadt. Kár, hogy már a 85. percet írtuk ekkor. A halasiakon átok ült, több alkalommal még az üres kapuba sem tudták bepréselni a labdát. Kiskunhalasi FC - Tiszakécske 0-1. Továbbra is nyeretlenek vagyunk hazai pályán.
Kép-szöveg: Jáger Levente