Tudják ki nézte a Kölyökligát Halason?
Sport

Tudják ki nézte a Kölyökligát Halason?

Kiváló meccsek, tehetséges gyerekek, gólok és illusztris vendégek jellemezték a Kölyökliga kiskunhalasi fordulóját. A városi sportpályán három játékteret alakítottak ki, két korosztály legjobbjai meccseltek egymással, köztük volt a Szilády RFC is. Ha megnézi a folytatást, akkor kiderül, hogy ki szurkolt a nézőtérről Bárdos Ádámnak.

 
A Kölyökliga célja az, hogy játéklehetőséget biztosítson az utánpótlásnak. Az első kiírásba csúsztak hibák, amelyeket már kiküszöböltek az idei sorozatban. Patinás klubok mellett olyan sportműhelyeknek is teret ad a liga, mint a Kiskunhalasi Szilády RFC.
kölyökbe1
Valaki megjegyezte vasárnap délelőtt a városi sportpályán, lehet, hogy több néző van, mint egy-két NB I-es meccsen. A srácok, akik becsülettel küzdöttek, gólokat lőttek, helyenként pedig felnőtteket megszégyenítő támadásokat vezettek, minden elismerést megérdemelnek.
kolyok2
Jó mérkőzésekben, kiváló egyéni teljesítményekben nem volt hiány. Mind a házigazda RFC, mind a Gyöngyös, a Vasas Kubala Akadémia, mind pedig a Dabas megmutatta, hogy van értelme az ilyen sorozatoknak. Külön öröm számunkra, hogy a Szilády valamennyi egyesületnek méltó ellenfele, ezt mutatta a vasárnap is.
kolyok4
A halasi forduló külön érdekessége volt, hogy a Vasas Kubala Akadémia színeiben pályára lépett Bárdos Ádám. Ez önmagában nem lenne nagy szenzáció, ám az ügyes fiatalembernek ott szurkoltak a szülei, Máté Kriszta és Bárdos András, a korábbi népszerű hiradós házaspár. (Részletek, interjúk és beszélgetés a kedd esti Sportmagazinban.)
bardosek
Kép-szöveg: Jáger Levente