Adtunk három pontot a Kőrösnek
Sport

Adtunk három pontot a Kőrösnek

Durva egyéni hibákból szerzett gólokkal tudott nyerni, egyébként teljesen megérdemelten a Kiskőrös a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén a Kiskunhalasi FC ellen a városi sportpályán. A KFC helyenként kilátástalanul játszott a két büntetőt is hozó találkozón, ahol ráadásul a mieink szerezték meg a vezetést.

 
Kellemes időben, rögtön ebéd után kezdődött a két csapat bajnoki mérkőzése, ahová jó néhány kiskőrösi drukker is átruccant Petőfi városából. Gyorsan belekezdtek a csapatok és aki egy nagyon keveset késett, az nem láthatta az első gólt. Szabálytalanság volt a kőrösi tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Brindza Tamás váltotta gólra.
kfcbe1
Ez meg kellett volna, hogy nyugtassa a hazaiakat, de nem így történt. A támadásokban kevés átütőerő volt, a vendégek pedig egyre jobban átvették az irányítást. Az egyenlítő góljukhoz mégis egy szabálytalanság kellett, amelyet Eugene követett el a büntetőterületen belül. A meccs második tizenegyesét Füleki Antal váltotta gólra.
kfcbe3
Hátra volt még öt perc a félidőből és a nem várt fordulat. Eugene vétette el a labdát a halasi kapu előterében, Buzás Attila köszönte szépen a helyzetet, amelyet gólra váltott. A KFC gyakorlatilag négy perc alatt elrontott mindent.
kfcbe2
A szünet után harcosabb Kiskunhalast láthattunk, többször el is jutottunk a vendégek tizenhatosáig és szögleteink is voltak. Az újabb gólt, amolyan „hideg zuhanyként” az egyre hűlő levegőben a Kiskőrös szerezte. Rimár Péter lőtt, Gerner Dani védett, a saját kipattanójára Rimár ért oda és rúgta a labdát a kapunkba.
 
1-3 után volt még lehetősége a vendégeknek, a halasiak pedig csak szögletekben tudta felvenni a versenyt a vendégekkel. Újabb fájó vereség, amelyet elsősorban hibáinknak köszönhetünk. Kiskunhalasi FC - Kiskőrös 1-3.
Kép-szöveg: Jáger Levente