Két pont begyűjtve
Sport

Két pont begyűjtve

Tulajdonképpen gond nélkül és végig magabiztosan vezetve gyűjtötte be a két bajnoki pontot a Kiskunhalasi UKSC a sereghajtó Simontornya ellen az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság mérkőzésén. Mégis lehet némi hiányérzetünk, mert a védekezésben volt  hiba bőven és a helyezéseket figyelembe véve sok gólt kaptak a halasiak.

 
A sérültjeit továbbra is nélkülözni kénytelen UKSC a harmadik percben szerezte meg a vezetést Juhász László révén, de rögtön utána egyenlítettek a vendégek. Újabb három perc, újabb három halasi gól, megnyugtatónak tűnt az előny rögtön az elején. A Simontornya azonban nagy akarattal játszott és ettől nagyobb különbséget csak a hajrá előtt tudott kiharcolni a hazai csapat. A védekezésben sok volt a hiba, és néhány kimaradt helyzet után is kissé emeltebb hangon kérte számon ezt Paic Róbert játékosedző. Mindennel együtt a félidőben 17-13-as halasi vezetést jegyezhettünk fel.
közönseg
A szünet után sem sokat változott a játék képe, kezdésként egy páros kiállítás volt, aztán a góllal a pályán bemutatkozó Paic Róbertet is két alkalommal kiállította a játkvezetői páros. A tolnaiak ott loholtak végig a mieink nyakán, a változás az 55. perc körül következett be, ekkor már a fáradtabban mozgó vendégek ellen nyolc gólos előnyt is kiharcolt az UKSC, amiből hét megmaradt a végeredményben is. Kiskunhalasi UKSC - Simontornya 36-29.
Kép-szöveg: Jáger Levente