Dobogóközelben az Autoteam SE
Sport

Dobogóközelben az Autoteam SE

Vacsorával egybekötött szezonzáró rendezvényt tartott szombaton este a KB Autoteam SE a Pirtó Lovasfogadóban. Az eseményen többek között Farkas Dániel, Kiskunhalas alpolgármestere is gratulált a tízszeres megyei bajnok együttesnek az évad felénél elért negyedik helyhez. Virág Erika szerint jelenlegi pozíciójuk azért ilyen szerény, mert két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A nehéz őszt követően még, mindig a csapaton múlik, hogy meglegyen a tizenegyedik bajnoki cím.

A KB Autoteam SE 8 mérkőzésből 12 pontot szerzett az ősszel, de két találkozóját az ellenfelek kérésére elhalasztották. „Két vereséget könyvelhet el csapatunk, de körbeverések tarkítják az őszi szezont a megyében, így a vesztes találkozók nem jelentik azt, hogy elszálltak volna a bajnoki reményeink” – mondta a csapat edzője Virág Erika. 

csapat

A bajnokságot a Lajosmizse vezeti, igaz épp a Kiskunhalas verte meg 14 góllal otthonában, még október elején. Az Autoteam SE technikai okok miatt valamennyi őszi találkozóját idegenben játszotta, ami értelemszerűen azt jelenti, hogy tavasszal hazai környezetben vághat neki a pontvadászatnak. 

tepsi

Juhász Tibor elnökségi tag azt kérte a lányoktól, hogy tegyék a dolgukat, ahogy az elmúlt 12 évben. „Eddig sem a bajnoki címek megszerzése volt a csapat első számú célja, hanem a sportos, baráti közösség fenntartása és ha ez éppen nem bajnoksággal ért véget egy-egy szezonban nem okozott gondot. A csapat megkap a jövőben is minden támogatást a működéséhez és remélem, hogy a város is méltányolja majd a létezése óta stabil alapokon, eredményesen működő egyesületünk munkáját” – zárta szavait az elnökség tagja.
Kép-szöveg: Kovács Iván