Hangulatos fitnesz karácsony
Sport

Hangulatos fitnesz karácsony

Nagyszabású gálával és egy pizsamás, ottalvós bulival zárta az évet a Halas-Fitness Egyesület. Tóth Péter elnök értékelésében kitért rá, hogy nagyon sikeres szezont tudhatnak maguk mögött. A műsorban mindenki bemutathatta gyakorlatát és voltak meglepetések is. A fináléban pedig az ajándékosztás sem maradhatott el.

 
Országos bajnoki címek, helyezések egész sor,a Grand Prix-győzelem és egy nagyon sikeres versenyszervezés. A Halas-Fitness Egyesület remek és élményekben, sikerekben gazdag esztendőt zárt. Ennek megünneplése egy gálaműsor volt, ahol száz családtag, barát előtt mutathatta meg mindenki a gyakorlatát.
fittkarinep
Tóth Péter elnöknek mindenkihez volt egy kedves szava, története, a program pörgős volt és a legkisebbektől a profi versenyzőkig mindenki szerepet kapott benne. Voltak meglepetés számok is, amelyek már a közelgő karácsony hangulatát idézték.
fittkari3
A gála sikeres volt, a végén pedig minden egyesületi tag megkapta a klub ajándékát, egy emblémával ellátott takarót. A versenyzők külön is átadták  egymásnak személyre szabott meglepetéseiket és versikéketl. A gála után ottalvós, pizsamás partit tartottak.
fittalvos
Jáger Levente
Fotók: facebook.com