Nagy volt a Kertváros!
Sport

Nagy volt a Kertváros!

Továbbjutott a Kertvárosi Általános Iskola csapata a Nagy Vagy! televíziós vetélkedő selejtezőjéből. A halasiaknak fél kilenctől szurkolhattunk a tv2 csatornáján. A versenyt már korábban rögzítették, ám csak most került adásba.

 
Vette az akadályt és a korábbi szereplésekhez hasonlóan ezúttal is remekelt a Kertvárosi Általános Iskola a Nagy Vagy! televíziós vetélkedőn. Mint arról tegnap beszámoltunk a halasiak a Debrecen, az Érd, a Szentmártonkáta, a Sásd, a Szentes társaságában vágtak neki a negyedik selejtezőnek. A Kertváros a gyerekek, a pedagógusok és a szülők segítségével újra megvalósították idénre kitűzött céljukat.
nagyvagybem
Nagy Adri színésznő volt a kapitány, a csapatban Baróti Blanka, Csík Réka,  Csíkné Torday Hargitta, Hegedűs Ildikó, Igás Andor,  Kovács Kira, Nagy Tibor, Pappné Tóth Adrienn, Süveges Bence, Szécsi Zsolt, Szloboda Mihály, Sztojka Robi, Virág Mariann kapott helyet. A halasiak továbbjutottak, hamarosan ismét láthatjuk őket a tv2 képernyőjén. A műsor felvétele már megvolt, így az az eredmény is ismert. Annyit árulhatunk el, hogy legközelebb sem kell csalódnunk a halasi csapatban.
Jáger Levente
Fotó: facebook.com/Nagy Vagy!