Eldőlhet a bajnokság
Sport

Eldőlhet a bajnokság

Elérkezett a várva várt nap, vasárnap este eldőlhet a Joma kispályás teremfoci bajnokság A-ligájának első helye. A Jóbarátok Bócsa - Cel FC csúcsrangadó mindig is csemegének számított, idén azért is van jelentősége, mert a Cel eddig egy, míg a Jóbarátok 4 pontot veszített.

 
A kispálya Fradi - Újpestje következik vasárnap 18:45 órakor a Horváth István Sportcsarnokban. A Cel FC - Jóbarátok csúcsrangadó még érdekesebbé vált azzal, hogy a tavalyi bajnok, szombaton 3-3-ra végzett a Sóstóval. Érdekesség, hogy éppen a Sóstó rabolt pontot nem is olyan régen a Cel-től is.
 
Az est két csapata áll a bajnoki tabella első két helyén, ott van mögöttük az a Totya Boltja, amely gyenge kezdés után egyre eredményesebb focit mutat. Totyáék voltak azok, akik megverték a Jóbarátokat is, amely idén hátul gyengélkedik és nincs stabil kapusa sem.
 
Kun Szabó László csapatkapitány úgy fogalmazott, hogy elől próbálják, gólokkal kompenzálni a hátsó hibákat. A kompenzálásban élen áll Csernyik Csaba, aki egymaga 12 gólt lőtt. A Cel legeredményesebbje a fiatal László Noel, ő 8 gólig jutott. A Cel úgy tűnik megtalálta a fiatalos lendület és a rutin tökéletes elegyét. Mindenesetre vasárnap este minden papírforma borulhat. Ha visszatekintünk kicsit, 2012-ben Cel - Jóbarátok 5-0, 2013-ban Cel - Jóbarátok 1-5, 2014-ben Cel - Jóbarátok 0-3. Érdemes lesz megnézni az idei rangadót is!
Kép-szöveg: Jáger Levente