Még nincs bajnok a kispályán
Sport

Még nincs bajnok a kispályán

Két kapufa, számtalan kihagyott lehetőség, nagy küzdelem és pontosztozkodás jellemezte a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokság csúcsrangadóját. A Cel FC - Jóbarátok Bócsa mérkőzés után még mindig nyitott az, hogy ki lesz az A-liga aranyérmese.

 
Az előző két szezonban a Jóbarátok Bócsa legyőzte a Cel FC-t, ebben a kiírásban viszont a megszokottnál gyengébb formát mutat a Jóbarátok. Feltűnően sok gólt kaptak eddig is, ráadásul a Sóstó pontot rabolt tőlük, míg a Totya Boltja legyőzte őket.
 
Ilyen előjelek után következett a vasárnap esti csúcsrangadó, amelyre teljesen megtelt a Horváth István Sportcsarnok nézőtere. A találkozó izgalmakat hozott ugyan, de ezúttal elmaradtak a gólok. A Cel volt a fürgébb, kombinatívabb, ötletesebb, ám egy-két bócsai támadásban is benne volt a gól. A celesek viszont két olyan kapufát is szereztek, amelynél néhány centiméter hiányzott a gólörömhöz.
 
A sportszerű küzdelem során mindkét gárda igyekezett magából kihozni a maximumot, a Jóbarátok nem kockáztattak, a Cel védelme pedig szinte tökéletesen zárt. Ennek pedig gól nélküli döntetlen volt a vége. Cel FC - Jóbarátok Bócsa 0-0. A bajnoki tabella élén így három pontos előnnyel a Cel FC áll.
Kép-szöveg: Jáger Levente