Kupázott az utánpótlás
Sport

Kupázott az utánpótlás

Nyolc csapat lépett pályára az első alkalommal megrendezett Szilády-KB Autoteam Kupán. A mérkőzéssorozaton a 2008-as korosztály kapott lehetőséget a bizonyításra. A serleg bajára került, míg a házigazdák két csapata is megmutatta, hogy szép jövő előtt állnak.

 
 
Hagyományteremtésként rendezte a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület, a Szilády RFC, a KB Autoteam Kft. segítségével az I. Szilády-KB Autoteam Kupát. Az utánpótlás egyik rangos és fontos felmérőjére nyolc csapat nevezett, a játékosok valamennyien 2008. január elseje után születtek.
 
Öröm volt látni, hogy a gyerekek, lányok, fiúk vegyesen milyen ügyesen járatják  a labdát és számtalan szép megoldást, gólt is láthattak a kilátogató szülők, szakemberek. A házigazda Szilády RFC két csapatot is pályára küldött, Zseni Zsófia edző tanítványai nem vallottak szégyent.
fiatkupa2
A formálódó csapat egyelőre eredményességben még elmarad a többiektől, de láttunk a srácoktól biztató megmozdulásokat is. Most a hetedik és nyolcadik hely jutott a két csapatnak. A kupát Baja nyerte, a halasiaktól Vincze Tamás került a torna válogatottjába.
Kép-szöveg: Jáger Levente