RFC-kupasiker
Sport

RFC-kupasiker

Meggyőző játékkal nyerte meg a Szilády-Merkbau Kupát a házigazda RFC A-csapata szombaton a Buborékban. A hazaiak nem bíztak semmit a véleltlenre, ugyanis a másik válogatottuk végzett a második helyen. A 17 évesek számára kiírt tornán már felnőttes megoldások egész sorát láthattuk, szerencsére gólokban sem volt hiány.

 
Hét csapat részvételével rendezték meg a Buborékban a VI. Szilády-Merkbau Kupát. A 17 évesek tornájára a házigazda két csapata mellett a Kiskunhalasi FC, valamint kecskeméti, mórahalmai és kiskunfélegyházi együttesek neveztek. 
Jó és helyenként kifejezetten érett focit láthattak a kilátogató nézők, szakemberek. Kiemelkedett a mezőnyből az RFC mindkét csapata, amely az utolsó meccsekig nagy csatát vívott az első két helyezésért. Az RFC B azért nem szerezte meg az aranyérmet, mert az utolsó fordulóban döntetlent játszott, az A-csapat viszont gólzáporos győzelmet aratott. 
Pozsár Mátyás edző számára az volt a legfontosabb, hogy játékban legyenek a fiúk. A sportpálya vízben áll, így nem úgy készülhetnek a tavaszi szezonra, ahogy azt szeretnék. A szakember viszont elégedett volt a látottakkal.
A győzelmet a Szilády A szerezte meg a Szilády B előtt. A díjakat és az érmeket a társszervező, Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület képviseletében Farkas Lajos adta át.
Jáger Levente
{facebookpopup}