Visszavágott az Autoteam
Sport

Visszavágott az Autoteam

A Bács-Kiskun Megyei Női Kézilabda Bajnokság soros fordulójában a KB Autoteam SE fogadta a Kecel KC csapatát vasárnap délután. A hazai csapat ősszel egy góllal kikapott Kecelen és az lett a szezon egyetlen veresége, nagy volt hát a halasi reváns vágy. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, sőt félidőig egy gólos előnyre tettek szert, de aztán a második játékrészben egy új Fiat lépett pályára és biztosan hozták a győzelmet Virág Erika lányai. KB Autoteam SE - Kecel KC 27-18 (9-10)

 
Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): „Jó csapat a Kecel. Szűcs Ivett kiváló kapusteljesítménye mellett, ha lenne még két-három gólerős játékosuk, az NB-II-ben lenne a helyük. A gyengébb kezdés után nálunk a védekezésben bekövetkezett változtatások és Nagy Mariann gólerős játéka hozta meg a fordulatot. A fordulás utáni biztos vezetésünk tudatában, szinte mindenkit pályára küldtem. Végre egy meccs, ahol komoly feladat elé állították csapatunkat, szerintem a közönség is élvezte.”
 
Dávidházi Sándor (edző, Kecel): „Az első félidőben jól kezdtünk, aztán kiengedtünk, de még újra fel tudtunk állni. Sajnos a második félidőben a gyökeresen megváltozott, Katkó Andrea vezérelte halasi védekezéssel nem tudtunk mit kezdeni és ahogy lenni szokott sok pontatlanságot is hozott a tehetetlenség. Fiatal játékosainknak meg kellett hajolni a nagyobb rutin és játéktudás előtt.”
 
KB Autoteam SE - Kecel KC 27-18 (9-10)
 
Kiskunhalas, 50 néző, vezette: Piller Tamás, Zsikla Ferenc
Büntetők: 3/2; 3/2; figyelmeztetések: 1/3; kiállítások: 4/2
Mérkőzés alakulása: 9.p 1-3; 19.p 8-3; 29.p 9-9; 40.p 15-13; 51.p 22-14; 59.p 26-17.
 
Gólszerzők:
 
KB Autoteam SE: Nagy Marianna 14/2, Kardos Csilla 2, László Krisztina 4, Makai Katalin 3, Csősz Szilvia 3, Agócs Erika 1.
 
Kecel KC: Fejes Luca 2, Vén Marietta 2, Doszpod Réka 7/1, Benedeczki Anita 1, Bleszák Nóra 3, Turcsány Hajnalka 1, Gibert Fanni 2/1.
 
A következő mérkőzés, 2015. március 22-én 16.00 órai kezdettel a Bibó István Sportcsarnokban: KB Autoteam SE – Lajosmizse UKC.
 
Kovács Iván
{facebookpopup}