Le kell győzni a Kecskemétet!
Sport

Le kell győzni a Kecskemétet!

Végre hazai pályán játszhat a Kiskunhalasi FC a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Ráadásul az előző fordulóban aratott 2-0 arányú győzelem lendületet adhat a Kecskemét elleni találkozóra. Ősszel idegenben kikapott a KFC, most visszavághat a vereségért.

 
Lehet, hogy elkapta a nyerő szériát a Kiskunhalasi FC? Már az első tavaszi fordulóban, a listavezető Kiskunfélegyháza ellen is volt esélye Kis Péter csapatának, de ekkor ezzel nem éltek a fiúk. Egy héttel ezelőtt viszont a soltvadkerti műfüvön már két helyzetét értékesítette a Halas, így magabiztosan verték a hartaiakat. Ez a lendület kellene szombaton délután is, amikor haza pályán, a Kecskemét lesz az ellenfél.
Ősszel, Bács-Kiskun fővárosában 2-0 arányú vereséget szenvedett a KFC, ezt szeretnék most kijavítani. A kecskemétiek a tabella középmezőnyében vannak, az előző körben éppen a félegyháziak leckéztették meg őket saját pályájukon. Nem éppen ideális pályaviszonyok között a találkozó 14:30 órakor kezdődik, a csapat várja a szurkolóit. 
Jáger Levente
Fotó: kiskunhalasi-fc.hu
Tabella: Bereczki Zsolt