Győztes az Esély!
Sport

Győztes az Esély!

A Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület nyerte a Buborékban megrendezett Focizni jó! elnevezési kupát. A pályára lépő fiatalok mindent megtettek a sikerért. Gép Anikóék csapata aranyéremmel avatta fel azt a mezt, amelyet néhány héttel ezelőtt a halasi rendőrkapitányságtól kaptak.

 
Záporoztak a gólok, egymást érték a jó megoldások. A Focizni jó! elnevezésű kupán kilenc csapat szerepelt. Két csoportban folyt a küzdelem, az szemmel látható volt, hogy aki ott volt, mindenki győzni akart. A házigazda Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület különösen motivált volt, ugyanis néhány héttel ezelőtt egy mutatós mezgarnitúrát vehettek át a halasi rendőrkapitányság adományaként.
Ez egy kapusdresszel bővült, amelyet Farkas Tamás adott át Király Nándornak. A halasiak a nyitómeccsen az utolsó másdopercekben szerzett góllal legyőzték a szlovk Tornalját, és ezután meg sem álltak a döntőig. Ott aztán a Dunavecsét múlták felül, ezzel itthon tartották a kupát.
A torna díszvendége volt az a Péter Dávid, aki gyorskorcsolyában aranyérmet nyert a Speciális Világjátékokon. Többek között ő  és Fülöp Róbert polgármester is pályára lépett azon a gálameccsen, ahol a támogatok, sportvezetők, edzők fociztak.
Jáger Levente
{facebookpopup}