Dőltek a fák a Fiat Kupán
Sport

Dőltek a fák a Fiat Kupán

Már kilencedik alkalommal rendezték meg a Fiat KB Autoteam Kupát a kiskunhalasi Bowling Centrumban. Női és férfi kategóriában értékelték a versenyt, ahol összesen 25-en léptek a csarnok parkettájára. A technikás sportágban sokat számít a pályaismeret és a tapasztalat, ezért jobbára a papírforma érvényesült a szombaton megrendezett  tornán. A hölgyeknél Sörös Dóra vitte haza a KB Autoteam kupát, míg a férfiaknál Kökény Gábor vitrinjét díszíti majd a Fiat trófea. A díjakat Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. cégvezetője adta át.

 

Bor Péter szervező elmondta, hogy stabil, kialakult mezőnye van a különböző helyi versenyeknek. „Örömünkre sokan hódolnak Halason a bowling sportnak és ők rendszeresen részt vesznek verseny eseményeinken. Ebben nagyon népszerű már kilenc éve a Fiat Kupa.

A díjazás, a versengés feldobja az egyébként a hétköznapok kikapcsolódásának szánt bowlingozást. A 25 indulóból négy női nevezőnk volt. Szinte az egész napot igénybe vette a megméretés. Mindenki ismer mindenkit, nagy csodák nincsenek és mégis minden verseny más. Szép eredmények születtek és a borongós áprilisi időjárásban jó választás volt, aki a KB Autoteam Kupa bowling versenyét találta érdemesre hétvégi kikapcsolódásra.”

Eredmények, nők:
1. Sörös Dóri 688 fa
2. Bende Bernadett 643 fa
3. Bodorné Ida 637 fa

Férfiak:
1. Kökény Gábor 786 fa
2. Pásztor Ferenc 747 fa
3. Mózer László 735 fa

Kovács Iván