Nem a mi meccsünk volt...
Sport

Nem a mi meccsünk volt...

A mérkőzés tizenkettedik percében volt utoljára egyenlő az állás a Kiskunhalasi UKSC Komló elleni találkozóján. A vendégek minden csapatrészben a hazaiak fölé nőttek, gyors kézilabdát játszva magabiztosan vitték el a két bajnoki pontot. Az UKSC-nek csak fellángolásai voltak.

 
Ősszel, Komló 28-28-as, igen figyelemreméltó eredményt ért el a Kiskunhalasi UKSC Komlón. Legalább ilyenben reménykedtek azok a halasi drukkerek, akik kilátogattak a két csapat halasi mérkőzésére a Horváth István Sportcsarnokba. A találkozó első gólját a vendégek lőttek, de Pecséri pillanatokon belül büntetővel egyenlített. Az első 12 perc koreográfiája hasonló volt ehhez, a komlóiak vezettek, a mieink egyenlítettek.
A már említett minutumban 5-5 volt az állás, ekkor volt utoljára egál az állás. Ráadásul innen alig hat perc alatt öt góllal léptek meg a gyors kézilabdát játszó vendégek. Az UKSC mindent megpróbált, de rengeteg helyzetet elhibázott. A 22. percben még 8-11 volt az eredmény, de a szünetben már 17-11-es komlói vezetést mutatott a tábla.
A szünet utáni első percekben nagyon megnyomta a tempót a Kiskunhalas. Mintha egy másik csapat lépett volna pályára. Pontosabbak voltak a támadásaink, több jó teljesítmény is volt a csapatban. A 42. percben már 20-22-ig tudtunk zárkózni, úgy tűnt, esély lehet a fordításra is. Nem így történt. A Komló is újítani tudott és az utolsó percekben tetemessé tudta tenni a két csapat közti különbséget. Kiskunhalasi UKSC - Komló 28-37. Néhány ellesett pillanat a meccsből itt nézhető meg.
Jáger Levente