Elektrans Kupa: remek tenisz
Sport

Elektrans Kupa: remek tenisz

Egy remek napon van túl és egy kiváló nap előtt áll az Elektrans Kupa mezőnye. A Halasi Tenisz Club fennállásának egyik legrangosabb viadalát rendezi, ahol párosban máris van egy harmadik hely a Domján Tamás, Maráczi Gergő (képünkön) jóvoltából. Vasárnap is érdemes lesz kilátgatni az Erzsébet királyné térre, ahol több halasi teniszező is versenyben van még.

 
Az időjárás keegyeibe fogadta az Elektrans Kupa mezőnyének tagjait szombaton. A nyitónapon tavaszias körülmények között, remekül előkészített pályák várták a játékosokat. A rangos versengésen külön figyelem övezte a Halasi Tenisz Club versenyzőit, akik szépen teljesítettek. Szenczi Lajos és Maráczi Gergő is nagy csatában maradt alul, így nem jutottak tovább.
Domján Tamás (képünkön), Taskovics Gellért és Taskovics Teodor (lenti képünkön) is csatában van még. Érdekesség, hogy F2 kategóriában a Taskovics-testvérek összekerültek a második fodulóban. Kettejük csatáját Gellért nyerte és ő már a döntbe jutásért játszik vasárnap, Bálint Dávid ellen. Domján Tamás itt szintén a fináléba kerülésért teniszezik, Rekedt Zoltán lesz az ellenfele.
F18-ban is érdekes helyzet alakult ki. Taskovics Teodor - Domján Tamás mérkőzés lesz a továbbjutásért. Izgalmas összecsapás lesz, az biztos. Taskovics Gellért (képünkön) pedig Vajai Mátéval meccsel majd. 
Párosban a döntőbe jutásért bukott el a Maráczi Gergő-Domján Tamás kettős, így ők a harmadik helyen zártak. Már elkezdődtek a mérkőzések, érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet királyné térre.
Jáger Levente
Fotók: Szenczi Lajos