Mérföldkő Halas sportéletében
Sport

Mérföldkő Halas sportéletében

Ezen a hétvégén rendezte legelső versenyét a tavaly alakult Sóstó Fürdő Gyorstollas Egyesület. A Kertvárosi Általános Iskola sportcsarnokában közel harmincan álltak rajthoz, köztük több, egészen kiváló fővárosi sportoló is eljött a megméretésre.


A versenyzők közel 12 órán keresztül ütötték a neonlabdákat, összesen három pályán zajlottak egyszerre a mérkőzések. A csoportmérkőzések után a küzdelem két körben zajlottak tovább. A felsőházba bejutott gyorstollaslabdázók közül kerültek ki a dobogósok férfi és női kategóriákban.
 
Pályaavató gyorstollaslabda bajnoskág
 
Finom falatokból sem volt hiány, Savanya Szabolcs az egyik főszervező bográcsos paprikás krumplit főzött a kiéhezett sportolóknak.
 
Azoknak sem ért véget a sportnap, akiknek teljesítménye az első körben egy kicsit alább hagyott, ők az alsóházban játszottak tovább. Két mérkőzés között a jelenlévők az intézmény udvarán gyakorolhattak ellenfeleikkel.
 
Hölgyek:

Kupagyőztes:
Nagy-Kálózi Anikó (Kkh), 2. Figlár Barbara (Bp), 3. Fodor Ildikó (Bp), Sebők Anikó (Kkh)

Alsóház:
1. Szabó Mirabella (Bp) 2. Matajsz Anikó (Kkh) 3. Laczkó Krisztina (Kkh), Poór Bianka (Kkh) 9. Rácz-Fodor Vivien (Kkh)

Urak:

Kupagyőztes:
Bujdosó Zoltán (Kecskemét), 2. Károlyi Tibor (Kkh), 3. Naszvadi Tibor (Bp), Wiesner Zoltán (Bp) 5-8.: Kiss Ferenc (Bp), Kozári Dávid (Szabadszállás), Regős Tamás (Baja), Versegi Erik (Kkh)

Alsóház :
1. Péter László (Bp) 2. Asztalos Attila (Bp) 3. Arany Tamás (Kkh), Igás Andor (Kkh) 5-8.:Rácz-Fodor Attila (Kkh), Savanya Szabolcs (Kkh), Szőri Attila (Kkh), Szloboda Mihály (Kkh), 17-20.: Botka Tamás (Kkh), Hodonicki Attila (Kkh), Miczai Szabolcs (Kkh), Naszvadi István (Kkh)
 
A díjakat Igás Andor adta át játékosoknak. A fővárosi vendégek hálásak voltak a halasi invitálásért, azt mondták, még sok hasonló sikeres rendezvényt kívánnak városunk gyorstollaslabda csapatának.
 
Tekintse meg a helyszínen készített fotóinkat!

Halasmédia Online információ