Csank gratulált a Sziládynak
Sport

Csank gratulált a Sziládynak

Véget ért a Kölyökliga 2014/2015-ös sorozata. A magas színvonalú utánpótlás bajnokságon a nagy múltú egyesületek között ott volt a Kiskunhalasi Szilády RFC is, amelynek két csapata az utolsó fordulóban 14 pontot gyűjtött. az eredményhirdetésen a volt szövetségi kapitány, Csank János gratulált a fiúknak.

 
 
 
Vácott zárult a Kölyökliga idénye. A résztvevő csapatonként 36 alkalommal léptek pályára. A Kiskunhalasi Szilády RFC is ott lehetett a legjobbak között, a 2004-es és a 2005-ös korosztály számára most ért véget a szezon. Vincze Attila és Gáspár Imre tanítványai nem vallottak szégyent.
Az RFC többek között legyőzte a Vasast is, az Ikarust és a Mészöly Focisulit is. A rangos megméretésen a zárókörben 14 pontot gyűjtöttek a halasiak. A díjátadáson mindenki emlékérmet vehetett át, Berta Donát a 2004-es, míg Drávai Dániel a 2005-os korosztályban kapott különdíjat. Az elismerésekhez külön is gratulált Csank János a Vác és a Ferencváros magyar bajnok edzője, volt szövetségi kapitány is. Vincze Attila vezetőedző szerint ez a két csapat két-három év múlva egy igen erős, NB II-es csapatot képezhet majd.
Fotók: Hideg József