Minimális vereség
Sport

Minimális vereség

A sporttörténelem megismételte önmagát, ugyanis a Halasi Tenisz Club lemásolta az egy héttel korábbi eredményét a CSB II-ben, ezúttal az Építők győzte le a mieinket 5:4 arányban. A hat egyéni meccs után még nem dőlt el semmi, a párosban viszont eggyel jobb volt az ellenfél.

 
Egy héttel ezelőtt, óriási csatban 5:4-es vereséget szenvedett a Halasi Tenisz Club idegenben, az első CSB II-es mérkőzésén A mieink arra készültek, hogy hazai pályán, az Építők ellen másképpen lesz. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a játékosokat szombaton délelőtt az Erzsébet királyné téren, de a szemerkélő eső nem zavarta a mérkőző feleket.
 
A jó erőkből álló, az első osztályt is megjárt ellenféllel szemben már a hat egyéni meccs során (Domján Tamás, Taskovics Teodor, Taskovics Gellért, Maráczi Gergő, Szabados János és Szeczi Lajos játszott) is megmutatta erényeit a halasi csapat. Remek labdameneteket, röptéket, fonákokat láthatott a kilátogató közönség, az egyénik után még semmi sem dőlt el, 3:3 volt az állás. A párosokban minimális volt a különbség, ez pedig a vendégeknek kedvezett. Megismétlődött az egy héttel ezelőtti eredmény. Halasi Tenisz Club - Építők 4:5. Folytatás vasárnap idegenben,  a Pasarét ellen.
Jáger Levente