Bajnok halasi fit-kidek (fotókkal)
Sport

Bajnok halasi fit-kidek (fotókkal)

Szép halasi sikerekkel zárult a hétvége. A fit-kid diákolimpián szombaton Hódmezővásárhelyen, vasárnap pedig hazai közönség előtt remekeltek a Halas-Fitness Egyesület versenyzői. Tegnap Tassi Nelli, ma pedig Zsebedics Alexa lett a diákolimpiai országos bajnoka. A vasárnapi finálé során a helyi klub rendezőként, házigazdaként is jelesre vizsgázott.

 
A Halas-Fitness Egyesület volt a fit-kid dance diákolimpia országos döntőjének a házigazdája. A Vári Szabó István Szakközépiskola ötletesen és igényesen feldíszített sportcsarnokában 110 versenyző állt rajthoz. Kilenc korcsoport küzdelmei zajlottak egész nap, a közönség és a zsűri remek gyakorlatokat láthatott. Az eredményhirdetésen aztán kiderült, hogy Zsebedics Alexa arany-, Suba Viktória ezüst-, Tóth Fanni és Bálint Alíz bronzérmet nyert. Negyedik helyen végzett Tóth Veronika, Papp Dia, hatodik legjobb gyakorlatot mutatta be Stír Nikol és Lovas Adria.
Az egész napos verseny végén a szakszövetség jelenlévő képviselői elismerően szóltak a szervezésről, amelyből a támogatók mellett a szülői közösség oroszlánrészt vállalt. A vasárnapi versenyen hirdették ki azt is, hogy szombaton, Hódmezővásárhelyen Tassi Nelli aranyérmet nyert, ezért különdíjat vehetett át. Összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban, gigagaléria és az eredményhirdetés képei a facebook oldalunkon.
Jáger Levente
Fotók: Anda Péter