Úszd meg!
Sport

Úszd meg!

Már ötödik alkalommal rendezte meg rendhagyó versenyét a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület. Az Úszd meg! elnevezésű megméretésen közel nyolcvanan álltak rajthoz.

- A verseny célja a gyógyúszásban vagy egészség megőrző  úszásban résztvevő egyesületi tagok, diákok számára versenyzési lehetőség biztosítsunk. A szakosztály fontos feladatként jelölte meg a célok között olyan sikerélmény biztosítását a tagok számára amely segít a felkészülés nehézségeinek leküzdésében- foglalta össze az Úszd meg! elnevezésű megméretés lényegét Lajkó Róbert szervező. A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület versengésében közel nyolcvanan indultak.

Teljesen benépesült a halasi strand. Különböző távok és úszásnemek vártak a jelentkezőkre. A kisebbek ötven, míg a nagyon száz méteres gyors-, mell- és hátúszásban mérték össze erejüket. A Dobos-család felajánlásának köszönhetően szülői felajnlás is gazdagította a versenyt. A 34 versenyszám legvégén minden teljesítő érmet oklevelet és egy kis meglepetést kapott. 

Hozzászólás (0)