Kiszámíthatatlan, fordulatos verseny
Sport

Kiszámíthatatlan, fordulatos verseny

Az év egyik legkülönlegesebb versenye, a Hírmondó Kupa Meglepetés Páros Verseny. A kiírás szerint egyénileg történt a nevezés, a jelentkezőket erősorrendbe sorolták, és két erőcsoportba osztották a szervezők.

 
Ezután következett az izgalom: előbb a párok összetétele, majd a mérkőzések kerültek kisorsolásra. Egy-egy lejátszott mérkőzés után minden kezdődött elölről. Új párok és mérkőzések kisorsolása  minden egyes körben. Az eredmények egyénileg (győzelem/vereség) kerültek nyilvántartásra, és az a játékos esett ki, aki 3 vereséget összegyűjtött.
 
Óriási izgalmak mellett zajlottak a mérkőzések, hiszen fordulóról-fordulóra új párral kellett felvenni a küzdelmet, lehet, hogy aki az előző mérkőzésen még a háló túloldalán állt, azzal most együtt kellett összegyűjteni az újabb győzelmet.
 
Lassan fogyatkozott a mezőny, délután 4 órára 6 játékos maradt, vagyis a dobogósok kiléte eldőlt , viszont továbbra is a sorsolás szeszélye alakította a párokat, vagyis az utolsó mérkőzésig nem lehetett tudni ki-kivel és ki ellen játssza a döntőt.
Végül Kis Sándor, Virág István, Maróti Csaba és Vincze Bálint jutott a négy közé, és a sors döntése alapján az előbbi kettő került egy párba, hogy végül nagy izgalmak mellett ők szerezzék meg a végső győzelmet.