Az első vereség
Sport

Az első vereség

Elszenvedte első vereségét az előkészületi meccsek sorában a Kiskunhalasi FC. Az Algyő gyors, erőszakos, pontos játéka komoly próbatétel elé állította a halasiakat. Mindkét oldalon voltak helyzetek, a vendégek a kapufát is többször eltalálták, végül az első félidőben szerzett szabadrúgásgóllal nyerték a mecset.

 
A Csongrád megyei bajnokságból érkező ellenfél ellen folytatta a felkészülést a Kiskunhalasi FC. A negyedik találkozónak a városi sportpálya adott otthont. Az algyőiek ügyesen tették a labdát, sokat futottak a pályán és bizony gyorsan felértek egy-egy támadáshoz. A KFC-nek is voltak lehetőségei, de a mérkőzés egyetlen gólja az első félidő közepén született, a vendégek egy jól eltalált szabadrúgásból vették be a Videoton utánpótlásától érkező kapus, Bátyity László hálóját.
 
A szünet után a vendégek több kapufát is lőttek, és végig bírták energiával a meccset. A halasiaknak volt néhány ígéretes helyzete, de ebből ezúttal nem született gól. A csongrádiak megérdemelten nyertek. Kiskunhalasi FC - Algyő 0-1. Ilyen meccsekből is nagyon sokat lehet tanulni...További fotók a mérkőzésről ide kattintva nézhetőek meg.
Jáger Levente