Harmincadik triatlon
Sport

Harmincadik triatlon

Augusztus 20-án már harmincadik alkalommal rendezik meg a Halasi Hajtást. A rangos triatlonversenyre az ország minden részéből, sőt a szomszédos Szerbiából is várnak nevezőket. Mint megtudtuk: előzetes jelentkezésre augusztus 10-ig van lehetőség, de a helyszínen is lehet majd regisztrálni a háromtusa napján.

 
Jeles jubileumhoz érkezett a Halasi Hajtás. A triatlonisták helyi sorozatának már a harmincadik állomása lesz augusztus 20-án. A hagyományoknak megfelelően idén is két futam lesz, a 14 év alattiak kezdenek, aztán következhet a felnőtt mezőny. Mint megtudtuk: a gyermekeknek száz méter úszás, két kilométernyi kerékpározás és egy kilométernyi futás lesz a penzum. A Halasi Hajtás résztvevőire hétszáz méter úszás, húsz kilométernyi kerékpározás és öt kilométernyi futás vár majd.
A verseny helyszíne ezúttal is a Sóstó lesz. Előzetes nevezéseket augusztus 10-ig lehet leadni, de a Halasi Hajtás napján, a rajt előtt fél tízig a helyszínen is van lehetőség regisztrációra. Bővebb információ a leki@digikabel.hu, a www.halasisportiroda.hu címen, valamint a 06-70/331-2340-es telefonon kérhető.
Jáger Levente