Sikeres Jenei-Trade Kupa
Sport

Sikeres Jenei-Trade Kupa

Augusztus utolsó szombatján rendezték meg a Halasi Tenisz Club legnagyobb hagyománnyal rendelkező versenyét, a Jenei-Trade Kupát, vegyespárosok részére. Az idei, immáron a 18. kiírás volt, vagyis - ahogy mondani szokás - nagykorúvá vált ez a verseny. Ebből az alkalomból - a szervezővel való egyeztetés alapján - kalocsai és kiskunmajsai barátaikat is meghívták a házigazdák. Összesen 14 duó nevezett.

 


A csoportmérkőzések rendkívül kiegyenlített és nagy csatákat hoztak, nem csak az ellenféllel, de a hatalmas hőséggel is meg kellett birkózniuk a résztvevőknek. A csoportokból Kis Sándor-Nagy Mariann, Baranyi Ferenc-Misalek Kata, Frei János- Veninger Edit, Bauecker Sándor-Szabóné Csábrády Anikó (Kkmajsa), Szimon Károly-Terbe Ágnes (Kkmajsa), Maróti Csaba-Daskó Teca, Skultéti Csaba-Sándor Brigitta (Kalocsa), Szalai János-Sándor Heni (Kalocsa) jutott a 8 közé, ahonnan szintén óriási küzdelem után az előbbi négy páros folytathatta a mérkőzéseket. Már késő délutánra járt az idő, amikor kialakult a végleges helyosztók párosítása.


Előbb a döntőt rendezték, ahol már valóban nem csak a játékosok, hanem a fáradt izmok is főszerepet kaptak. Nagy csatában győzött a Baranyi Ferenc-Misalek Kata duó a Kis Sándor.-Nagy Mariann páros ellen. A 3. helyért hatalmasat küzdött a majsai Bauecker-Szabóné páros, de végül is ez a kupa is itthon maradt a Frei-Veninger duó révén. A magas színvonalat jól tükrözi, hogy az eredményhirdetésre 19 órakor került sor, melyen részt vett a támogató Jenei Trade Kft. képviseletében Jenei Szabolcs is, aki átadta a kupákat és a jutalmakat a díjazottaknak.