Egy tucat RexTerra
Sport

Egy tucat RexTerra

12. alkalommal rendezte meg városunkban az országos RexTerra Kupa táncversenyt a Pro Urbe-díjas Stúdió 2000 TSE. Juhász Ágnes és Tóth Szilárd ezúttal is maradandót alkotott, reggeltől estig folyamatosan magas színvonalú versenyszámokat, kategóriákat, latin és standard táncokat láthatott a szakértő közönség.

 
Az ország legjobb gyermek, junior, ifjúsági és felnőtt versenyzői fokozatosan emelték a szintet, miközben tartalmas bemutatók kértek és kaptak figyelmet. Meglepetésként, a legizgalmasabb versenyszámok felvezetéseként a Turcsány Gergely-Bendó Csilla pár varázsolt show-hangulatot a sportcsarnokba, majd következett a döntők döntője, az ifjúsági és felnőtt ranglistaverseny elitje, a legjobb hat duó.
Ebben a versenyszámban végül a már lassan örökös bajnoknak tekinthető Andrea Silvestri-Váradi Martina (Valcer TSE) kettős diadalmaskodott, de a helyi közönség nagy-nagy örömére a Hidi Balázs (Valcer TSE)-Karcagi Laura(Stúdió 2000 TSE) duó a 4., míg a Horváth Kende Soma-Szatmári Dorottya (Stúdió 2000 TSE) pár a 6. helyen végzett.
A XII. RexTerra Kupa részletes eredménylistája a www.xek.hu oldalon megtalálható.Ha ott volt, elevenítse fel az élményeket, ha nem tudott elmenni, pótolja be a rendezvényt GALÉRIÁNK segítségével!
Szöveg: Tóth István
Fotó: Anda Péter