Jótékonysági Mikulás futás Kiskunhalason
Sport

Jótékonysági Mikulás futás Kiskunhalason

Egy nagyszerű jótékonysági és sportprogramra várják városunk lakosságát december első hétvégéjén. December 5-én, 11 órától Jótékonysági Mikulás futás indul Kiskunhalason. Fél 11-től már várnak minden lelkes sportolót a főtérre, aki akár biciklin vagy két lábon teljesíteni szeretné a körülbelül 2 kilométeres távot. 10:45-től kezdődik a közös bemelegítés, majd elrajtol a mezőny. Ha teheti, öltözzön be Ön is Mikulásnak, krampusznak vagy angyalnak. Teremtsük meg együtt az ünnepi hangulatot városunkban! A részvétel ingyenes. Regisztráció nem szükséges.

 
 
 

A futás a bemelegítést követően a főtérről indul, majd a Sétáló utcán keresztül a Kossuth utcán végigszaladva kanyarodik rá a főút melletti bicikliútra. A cél a Tesco parkolója, ahol szintén adománygyűjtési akció lesz, a Konok Kunok Motoros Klub szervezésében.

A nagyszerű családi program mellett, a szervezők az ünnepek közeledtével szeretnének segíteni a rászorulóknak is. Várnak a rendezvény helyszínére ruhákat, játékokat, könyveket, tisztálkodási szereteket, tartós élelmiszert. Az adománygyűjtéssel a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatot, a Bernáth Lajos Kollégiumot és a Férfi Hajléktalan Szállót támogatjuk. Akik szeretnének segíteni, de nem tudnak ott lenni a rendezvényen, lehetőségük lesz december 5-ig, a Halasmédia szerkesztőségében nyitvatartási időben leadni az adományukat.

A Mikulás másnap, december 6-án lovaskocsival járja a várost és adja át az összegyűjtött adományokat a rászorulóknak.

Fussunk együtt egy nemes célért! Tegyünk azért, hogy mindenkinek boldogan teljenek az ünnepek!

Halasmédia