Biztos halasi 2 pont
Sport

Biztos halasi 2 pont

A Kiskunmajsával évről évre nagy csatát vív a KB Autoteam SE a megyei női kézilabda bajnokságban. Vasárnap is hajtós, kemény Majsát fogadott a hazai együttes, de ezúttal kevesebb izgalom közepette hozta biztos győzelmét Virág Erika csapata. A félidőben 5 gólos halasi előnnyel vonultak pihenőre a csaptok és a második játékrész sem hozott fordulatot, így biztosan nyerte a szomszédvári rangadót a Halas. KB Autoteam SE- Kiskunmajsai KC 26-19 (12-7)

Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): „Mindenki hozzátette a magáét ehhez a mérkőzéshez. Nem volt elveszett labda, mert minden pillanatában a találkozónak koncentráltak és győzni akartak a lányok. Nem gondoltam, hogy ilyen biztonsággal nyerünk, mert a Majsa - bármilyen csapatuk is legyen - a Halas elleni találkozót rangadónak tekinti. Ennek megfelelően kemények a meccseink, ahogy ez is az volt.

kb majsa 1

Most azonban elejétől kézben tartva, nagy biztonsággal hoztuk a találkozót. Blehó Andi remekül védett és az első félidőben László Kriszta is értékes gólokat szerzett szélről. A fiataljaink egyre jobban beilleszkednek, bár még a virtus terén van mit tanulniuk Csőkéjéktől. Összességében jó benyomást tett rám a csapat.”

kb majsa edzok

Komáromi Tibor (edző Kiskunmajsa): „Nem sikerült maradéktalanul végrehajtania a lányoknak, amit kértem tőlük és a szerencsével is hadilábon álltunk. Az első félidőben hétméterest hagytunk ki és vagy négy kapufát lőttünk. Hasonlók előfordultak a második játékrészben is. Ráadásul a Halas széleken is eredményes volt, amely gólhelyzetek elhárítását már begyakoroltuk és sikerrel alkalmaztuk. A hazaiak kapusa az átlövőink próbálkozásait sokszor nagy biztonsággal hárította és hát jó párszor el is bizonytalanodtunk. Gratulálok a Kiskunhalasnak, megérdemelten győztek.”

kb majsa 3

KB Autoteam SE- Kiskunmajsai KC 26-19 (12-7)

Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 60 néző, 2015. november 29. 16 óra

Mérkőzésvezetők: Kiss Zoltán, Papp Tibor

Hétméteres: 3/3 - 4/1, figyelmeztetés: 3/2, kiállítás: 5/6, végleg kiállítva Nagy Mariann és kocsis Mónika.

A mérkőzés alakulása: 9.p 5-4; 25.p 12-6; 43.p 16-9; 56.p 22-15; 58.p 25-17.

kb majsa 2

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Csehó - Kovács Nikolett 1, Mészáros Anita 2, Csősz Szilvia 2/1, Nagy Marianna 5, Tóth Lili 2/1, Baksa Nikolett 3, Csordás Renáta 4, Makai Katalin 4, Dudás Katalin 1/1, László Krisztina 2.

Kiskunmajsa SE: Kocsis Mónika 2, Fülöpné Makai Zsuzsanna 4, Varga Zsanett 2, Sipos Erika 3, Holló Anett 3/1, Terbe Ágnes 5.

A KB Autoteam SE következő, az idei utolsó mérkőzése idegenben lesz: Nemesnádudvar NSZSE - KB Autoteam SE, 2015. december 05. 17 óra.

Kép-szöveg: Kovács Iván