Rose a kispálya bajnoka
Sport

Rose a kispálya bajnoka

Véget ért a Connextion városi kispályás teremlabdarúgó-bajnokság sorozata. Az A-ligában egészen az utolsó fordulóig nyitott volt a bajnokság állása, ám miután kora délután a Rose 2-0 arányban legyőzte az FC Plan-and-Bau gárdáját, így övék lett a bajnoki aranyérem. A B-csoportban szintén az utolsó játéknapra maradt a döntés. A Rongyász 2-0-ra verte nagy riválisát a Madoszt, így az eredményhirdetésen ők örülhettek az első helyüknek.

 
 
 
 
Az utolsó, 13. fordulót játszották ma a Connextion városi kispályás teremlabdarúgó-bajnokságban. Szép számú közönség, már kora délelőttől ünneplő és szomorkodó csapatok, remek gólok, megoldások, kapusbravúrok jellemezték a finálét. A szezon a Cel FC - Sóstó meccsel zárult. 
Az ünnepélyes eredményhirdetésen aztán valamennyi résztvevő csapat egy focilabdát és oklevelet vehetett át Kakas Szabolcstól, a névadó szponzor ügyvezetőjétől. A B-ligban harmadik volt a Rákóczi, második a Madosz, míg első helyen a Rongyász végzett (képünkön.
A gólkirályi cím Martinaj Bljerimé (Valkom Pékség) lett, a legjobb kapusnak Szilvási Andrást (Rongyász) választották, míg a legjobb játékos díját Müller Norbert (TázláRia) vehette át. A legszebb gólt Kothencz Levente (Madosz) szerezte. Az A-ligában bronzérmet nyert a Lindau Logistic, második helyen a Cel FC zárt, míg a bajnoki címet a 10 győzelme mellett 1 döntetlent begyűjtő Rose szerezte meg.
A gólkirályi címet Oláh Máté (Cel FC) nyerte el, a legjobb kapus Katona Miklós (Cel FC) volt, míg a legjobb mezőnyjátékosnak a Rose motorját, Ábrahám Lászlót választották. A legszebb gólt Amariutei Sorin (Rose) szerezte. A közönségdíj Kovács Máté (Sóstó) vehette át. Vigaszdíjat kapott a Connextion kapusa, Oravecz Tamás, aki a tornán súlyos sérülést szenvedett.
Jáger Levente