Esős ötös és bajnokavató
Sport

Esős ötös és bajnokavató

Nem bánta meg egy pillanatig sem az a félszáz néző szombaton délután, hogy a szakadó eső ellenére kilátogatott a megyei bajnokság zárófordulójára, a halasiak a majsaiakat fogadták. Tulajdonképpen alig negyven perc alatt lerendezték a fiúk a meccset, ebben az időszakban nemcsak az időjárás verte az ellenfelet. A gólerős szezonzáró fényét emelte, hogy a szünetben átvehették jól megérdemelt aranyérmüket a KFC női bajnokcsapatának tagjai.

 
 
A Bundzsák Dezső Sportközpont centerpályájának gyepszőnyege néhány helyen inkább emlékeztetett rizsföldre, mint olyan játéktérre, ahol focimecset szoktak rendezni. A felhőszakadás bizony próbára tett mindenkit, aki játszott a Faddikor-Kiskunhalasi FC  Kiskunmajsa mérkőzésen. Ez volt a zárómeccs a szezonban, mintha a fiúk negyven perc alatt mindent be szerettek volna pótolni, úgy fociztak. Sorin felhőfejese a 4. percben megadta az alaphangot, aztán egy öngóllal vált nyilvánvalóvá, hogy itt nem lehet baj. A 23. percben Zdravko szép gólja csak hab volt a tortán, aztán még Kárász Zsolt és Csáki Róbert is betalált.
A félidőt követően Nyári Ferenc, a megyei szövetség képviseletében adta át a bajnoki aranyérmet a tavalyi év után idén is első KFC női csapatnak. A gólkirályi címet a halasi Csamangó Dóra nyerte el. 
A szünet után gyakorlatilag nem sok említésre méltó történt, na jó, egyszer Gerner Daninak kellett bravúrosan védeni, hogy aztán átadja helyét a 18 éves Fodor Zsoltnak. A KFC könnyedén nyert 5-0-ra, íme a meccs jegyzőkönyve. A Faddikor-Kiskunhalasi FC 45 ponttal a 6. lett a bajnokságban.
Jáger Levente