(►) Hajrá, magyarok!
Sport

(►) Hajrá, magyarok!

Egy vidám és mindenre elszánt baráti társaság indult el szombaton este Kiskunhalasról azért, hogy a helyszínen szurkoljon a magyar válogatottnak a labdarúgó Európa-bajnokságon. A szokásos utipakk mellé természetesen nemzeti színű zászló, mez, sál is került a csomagtartóba, de a kedvünkért egy rövid ízelítőt is adtak abból, hogy miként biztatják majd a kedvenceket.

 
 
Vincze István és barátai ha csak tehetik, mindig együtt nézik a focimecseket. Természetesen több válogatott mérkőzésen a helyszínen drukkoltak a nemzeti csapatnak. Miután kiderült, hogy Magyarország 44 év után ismét szereplője lesz az Európa-bajnokságnak, amelynek Franciaország lesz a házigazdája. Úgy voltak vele, lehet, hogy nem lesz ilyen lehetőség, ezért megbeszélték, mindenképpen ott lesznek valamelyik mérkőzésen A társaság tervezett, jegyet, szállás rendelt, aztán készült az utazásra. Szombaton este aztán elérkezett ez a pillanat is. Mint megtudtam tőlük, nagyon várták már a pillanatot.
 
Természetesen válogatott mezben, nemzeti színekre pingált arccal, sállal, zászlóval várták az indulás előtti utolsó fotózást. A kedvünkért még egy rövid ízelítőt is adtak abból, hogyan szurkolnak majd. A Magyarország - Ausztria mérkőzés kedden 18 órakor kezdődik Bordeaux-ban. Úgy tudjuk, hogy ezen a társaságon kívül is több halasi lesz majd az Európa-bajnokságon.
Jáger Levente