Remek RFC-sikerek
Sport

Remek RFC-sikerek

Budapesten és Szabadkán is remek eredményt értek el a Kiskunhalasi Szilády RFC csapatai. A fővárosban, a Joma Kupán egy második helyezés, míg testvérvárosunkban a tornagyőzelem öregbítette tovább az egyesület hírnevét. 

 
 
 
 
Hiába van vakáció és hiába fejeződtek be a bajnoki küzdelmek, a Kiskunhalasi Szilády RFC két csapatának ezen a hétvégén is pályára kellett lépni. A 2007-es korosztály, Pozsár Mátyás irányításával Budapesten szerepelt az V. Joma Kupán. A csapat egészen kiváló játékot mutatott, a döntőben a Ferencváros állította meg a halasiakat. Eredmények: Szilády RFC - Energie Bp. 3-0, Szilády RFC - Ikarus BSE 6-0, Szilády RFC - Testvériség SE 8-1 Szilády RFC - FTC 1-1, a döntőben : Szilády RFC - FTC 0-3. Az ezüstérem nagyon jó teljesítményt takar.
 
A 2000-es születésűek (címképünkön) Zákány Sándor vezetésével Szabadkán szerepeltek egy nemzetközi tornán. Az RFC itt is remekül szerepelt, amelynek kupagyőzelem lett a jutalma. Eredmények: Szilády RFC - FC Dribling 1-1, Szilády RFC - Champion Subotica 6-5, Szilády RFC - Tolna 2-0, Szilády RFC - FC Vinogradar 3-0.
Jáger Levente