(►) Megvalósult magyar álom, halasiakkal
Sport

(►) Megvalósult magyar álom, halasiakkal

- Hatalmas élmény volt, nem gondoltam volna. A góloknál tényleg euforikus volt a hangulat- jelentette a lyon-i stadionból egy halasi olvasónk, Bíró Zoltán. Mint megtudtuk tőle: a magyar válogatott 3-3-as döntetlenje a portugálok ellen olyan érzelmeket váltott ki a kint lévő 23 ezer magyarból, amely fantasztikus volt. Szabó Sándor összefutott az M4 stábjával, míg a fitneszes lányok a fehértói edzőtáborban szurkoltak a nemzeti csapatnak. Óriási, nem?

 
 
 
Feledhetetlen élményben volt része azoknak, akik látták a Magyarország - Portugália mérkőzést. Sok halasinak megadatott az, hogy a lyon-i stadionban drukkolhatott a nemzeti csapatnak. Bíró Zoltán azt mondta, hogy már a kezdés előtt hihetetlen volt a hangulat, a több mint 20 ezer magyart százasával engedték be az arénába. A magyar találatoknál aztán elszabadult a pokol.
- Hatalmas élmény volt. A góloknál tényleg euforikus volt a hangulat. A lefújás után pedig óriási ünneplésbe kezdtünk- mesélte Bíró Zoltán.
 
Természetesen a nemzeti csapat dala is felhangzott a lelátón. Már a magyar továbbjutás is örömet okozott egy országnak, ez a mai meccs pedig olyan érzelmeket szabadított fel, amelyet talán utoljára akkor éreztünk, amikor 1986-ban 3-0-ra megvertük a brazilokat. Szabó Sándor az M4 stábjával készített közös fotókat.
A halasi fitnesz lányok pedig a kunfehértói edzőtáborban drukkoltak. - Természetesen nagyon készültünk, mindenki arcán piros, fehér zöld csík volt - mondta Tóth Péter vezetőedző. A halasi vendéglátóhelyek is megteltek, van minden örülni....
A Halas Televízió is igyekezett a maga eszközeivel hozzájárulni a drukkoláshoz. Bakos László szürke melegítőalsóban és Király Gábor féle zoknibegyűréssel vezette a szerda esi Híradót. A módszer bevált, lehet, hogy ez lesz a mi kabalánk is az elkövetkező időben?
Jáger Levente