Ez kevés volt a vadkertiek ellen
Sport

Ez kevés volt a vadkertiek ellen

Tíz vadkerti ellen sem sikerült három pontot szereznie a Faddikorr-Kiskunhalasi FC-nek a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság örökrangadóján. Gyakorlatilag 80 percen át emberelőnyben játszott a halasi csapat, de két kapufa, néhány igéretes helyzeten kívül gólt nem sikerült szerezni. Aztán tíz perccel a vége előtt az ex-halasi Torma Barnabás megadta a kegyelemdöfést a hazaiaknak. Óriási csalódás volt a halasiaknak ez a mérkőzés.

 
 
Aki lüktető, izgalmas és eseménydús mecset várt a megyei örökrangadótól, annak csalódnia kellett. Pedig a 13. percben, amikor Andróczki Mátét egy sárga utáni szövegelésért kiállította a játékvezető, akkor azt hittük, sima meccs lett. Persze a vendég Soltvadkert sündisznóállásba helyezkedett, ez pedig nem ízlett a halasiaknak. Előbb Zdravko döngette meg a két kapufa találkozását, majd Csáki Róbert koccantotta meg a keresztlécet.
A vendégek talán egyszer merészkedtek előre, de figyelmeztetés volt a mieink számára a gyors kontra. A félidőben a vendégszurkolók a női játékvezetőt kritizálták, sűrűn emlegetve a felmenőit is, míg a hazai nézők azon morfondíroztak, sikerül-e áttörni a vizitálók védelmét. Nem sikerült. A második játékrészben még annyi lehetőségünk sem volt, mint az elsőben. Sőt Gerner Dánielnek kellett védeni egy életerős lövést. Csakúgy suhogtak a sárga lapok a levegőben, amely nem nyugtatta a kedélyeket.
Aztán a hajrában, a 80. percben a csereként beállt Brindza Tamás eladott labdája valahogy utat talált az elől ólálkodó ex-halasi Torma Barnabáshoz, aki szép mozdulattal emelt a halasi kapuba. K.O. A hosszabbítással együtt vagy negyedóra hátra volt még, de nem született meg az egyenlítés. Óriási csalódás a halasi, míg hatalmas ünneplés volt a másik oldalon. Ez a játék nagyon kevés volt. Faddikor-Kiskunhalasi FC - Soltvadkert 0-1.
Jáger Levente
Fotók: Kovács Iván (GALÉRIA)