Izgalmakban nem lesz hiány
Sport

Izgalmakban nem lesz hiány

A várakozásokon felül szerepel a Kiskunhalasi UKSC az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban. Egy bravúros hazai győzelem után egy értékes idegenbeli döntetlennek köszönhetően a 4. helyen áll a csapat. Szombaton 17 órától, a Köröstarcsa lesz az ellenfél, utána 19 órától megyei rangadó, az UKSC és a Kiskunmajsa közöt. Jöjjenek minél többen a Horváth István Sportcsarnokba!

 
 
 
Izgalmas, jó mérkőzésre van kilátás az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban. A Kiskunhalasi UKSC hazai pályán fogadja a Köröstarcsát. A halasiak nagyon jól kezdték a szezont, még veretlenek, míg a vendégek neve nellett egy győzelmük mellett egy vereség is szerepel. Az előző szezonban hazai pályán 26-22-re kikapot az UKSC, míg idegenben is az ellenfél volt jobb 22-20 arányban. Itt az alkalom a visszavágóra, a találkozó 17 órakor kezdődik.
Rangadót játszanak a megyei férfi kézilabda-bajnokságban. A Kiskunhalasi UKSC a nyitányon simán, 38-13-ra verte a Paksot, majd idegenben kikaptak a fiúk. Az ellenfél a Kiskunmajsa lesz, amellyel nem is olyan régen még az NB II-ben meccseltek a halasiak. Riválisunk a Kiskunfélegyházát és a Soltvadkertet is magabiztosan verte, így második helyen áll a tabellán. 2014. február 22-én az UKSC hazai közönség előtt 31-22-re verte a Kiskunmajsát. Nagy meccsre van kilátás, a hírek szerint két busznyi vendégdrukker érkezik a 19 órakor kezdődő meccsre. Kellenek a halasi  szurkolók is!Jáger Levente
Tabella: Bereczki Zsolt