Edzőpremier a Harta ellen
Sport

Edzőpremier a Harta ellen

Legutóbb, hazai pályán nem ment a Faddikorr-Kiskunhalasi FC-nek a Harta ellen, ezen kellene vasárnap délután javítani. Ráadásul ez a mérkőzés több szempontból is különleges lesz, az edzőváltást követően itt mutatkozik be először tétmeccsen a halasi kispadon Tóth István és arra a kérdésre is választ kapunk, hogy a megalázó 10-0-ás tiszakécskei vereség után fel tud-e állni a csapat a padlóról.

 
 
Viharos napokat élt át a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. Egy hete megalázó, 10-0-ás vereséget szenvedtek Tiszakécskén, amelynek az lett a következménye, hogy megváltak Kis Péter edzőtől. Helyét Tóth István vette át, akinek nem sok ideje volt a Harta elleni meccs ellen. Elsősorban a lelkeket kellett rendbe hozni és kitalálni egy nyerő taktikát a Harta ellen, amely a legutóbbi halasi meccsén pontot lopott tőlünk. Az 1-1 után idegenben aztán javítottunk a renoménkon azzal, hogy 4-1-re nyertünk. 
 
Idén viszont csak két ponttal gyűjtöttünk többet, mint a hartaiak, akik kétszer is 7-0-ra kaptak ki idegenben, viszont a komoly erőt képviselő Kiskunfékegyházától csak egy góllal kaptak ki, a Kalocsát és Kecelt pedig legyőzték. A találkozó 15 órakor kezdődik a Bundzsák Dezső Sportközpontban. Szükség lesz a szurkolókra.
Jáger Levente
Archív fotó: Kovács Iván
Tabella: Bereczki Zsolt