Tíz is lehetett volna...
Sport

Tíz is lehetett volna...

Ha jobban összpontosítottak volna a Faddikorr-Kiskunhalasi FC játékosai, akkor simán meglehetett volna a két számjegyű különbség a Harta elleni mérkőzésen. Így is négyszer bevették a vendégek kapuját, az új edző Tóth István premierje jól sikerült. A lefújás után a tréner azt mondta, hogy sokkal több játék kell még a pályán.

 
 
Görcsoldó és egy kiütéses győzelmet feledtető győzelmet aratott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC, amely viharos napokat élt át. A Tiszakécske elleni megalázó vereség után edzőt váltott a klub, Tóth István foglalta el a kispadot. Az új trénernek négy napja volt összekapnia a csapatot, a jelek szerint az első fontos lépesek megtörténtek, de van még feladat bőven.A Harta ellen szinte kötelező volt a győzelem, ennek megfelelően kezdett a KFC. Agilisen focizott a csapat, amelyen mintha átok ült volna, az ígéretes helyzetekből sem lett semmi. Dordevic, Brindza Tamás is bevehette volna a kaput, de nem jártak sikerrel. Ez először a 40. percben Amariutei Sorinnak sikerült, valljuk meg, ez nagyon szép találat volt, ez a félidő eredményét jelentette.
A fordulás után nem következett be fordulat, menetrendszerinti helyzetek következtek, majd Brindza Tamás még az elsőnél is szebb gólt szerzett, labdája ágyúgolyóként vágódott a hosszú sarokba. Ezután minden a mi kezünkre játszott, mert a 64. perctől kezdve emberelőnyben játszhattunk. Néhány percig úgy tűnt, ez minket zavart meg, mert Török András kezezése után 11-esből szépített a vendégcsapat.
Török András aztán egy fejes góllal feledtette ezt a hibát, majd újabb halasi lehetőségek maradtak kihasználatlanul. Egyszer azért még Brindza Tamás betalált, így sima halasi győzelem született, de a látottak alapján akár tíz gólos is rúghatott volna a KFC és akkor csak az ajtó-ablak ziccereket említettük. Tóth István bemutatkozása sikeres volt, de azt mondta, sokkal több játék kell még a pályán, jövő héten pedig győzni utaznak Kunszállásra is. Faddikor-Kiskunhalasi FC - Harta 4-1. Összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban és a szerdai Halasi Tükörben.
Jáger Levente
Fotók: Kovács Iván