Továbbra is veretlen az RFC
Sport

Továbbra is veretlen az RFC

Újabb nehéz ellenfelet gyűrt le a Kiskunhalasi Szilády RFC a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A Déli-csoport vasárnap délutáni meccsén a Kunbaját fogadta, amely nem érkezett meg időben, így a találkozó is később kezdődött. Kemény, jó iramú meccset láthattak a nézők, az újonc halasiak ismét begyűjtötték a három pontot és másodikok a tabellán.

 
 
Az A-pályán a KFC játszott, ezzel párhuzamosan a B-játéktéren zajlott a Szilády RFC - Kunbaja mérkőzés a megyei III. osztályú bajnokságban. Több néző ide-oda ingázott a két összecsapás között, aki a sziládysokat választotta, nem csalódott. Eddig veretlenek a halasiak, az erős kerettel rendelkező kunbajaiak ellen, ha néhány perces késéssel is, de el tudták kezdeni a mecset. A tizedik percben Kaszap Attila szezonbéli kilencedik góljával szerezte meg a vezetést az RFC, azonban két perccel később Mike Erik révén jött a vendégek válasza. Lüktető volt a játék, a szépszámú nézősereg nem unatkozott. Voltak helyzetek, de újabb gól nem esett ebben a játékrészben.
Aki a szünetről kicsit később érkezett vissza, az lemaradt a Szilády vezetőgóljáról, Csillag Dániel idén már a harmadik gólját szerezte és mint később kiderült, ez három pontot ért a halasiaknak.  A hátralévő időben emberhátrányban voltak a vendégek egy kiállítás okán, Vincze Attila és Bisztrovics Róbert pedig cserékkel frissített a mérkőzésen. Pályára lépett Farkas Dániel alpolgármester is, akinek ez volt az első mérkőzése RFC-s színekben. A halasiak hetedszer is győztesen hagyták el a pályát és a másodikok a tabellán. Szilády RFC - Kunbaja 2-1.
Jáger Levente
Fotók: Kovács Iván