A Fradit is legyőzte a Szilády
Sport

A Fradit is legyőzte a Szilády

Többek között a Ferencvárost és a Honvédot is legyőzte a Kiskunhalasi Szilády RFC 2007-es születésű focistákból álló csapata Törökbálinton, ezzel megnyerte a tornát. A 2006-os korosztály is remekelt, 35 gólt rúgott az ellenfeleinek, ezzel Rencsár József tanítványai hozták haza az aranyérmet. 

 
 
Törökbálinton szerepelt a hétvégén a Kiskunhalasi Szilády RFC 2006-os és 2007-es csapata. A rangos tornán mindkét gárda odatette magát. A 2006-os korosztály egy döntetlennel kezdett, de a második meccsén már 13 gólt rúgott a Szigethalomnak, majd kilencet az Őrmezőnek. A hátralévő három találkozón 11-3-as gólkülönbséget produkálva megnyerték a tornát. Ráadásul a gólkirályi címet is sziládys játékos, Kern Martin érdemelte ki, ő 17-szer vette be az ellenfelek kapuját. Rencsár József csapatában Ferenczi Bálint, Sebestyén Márk, Fejes Máté, Tarjányi Zsombor, Ladányi Tamás, Hegyi Alexander, Kern Martin, kapott helyet. 
A 2007-es korosztály is remekelt a tornán. Pozsár Mátyás vezetésével hat mérkőzést játszott a gárda. A A Dunakeszinek, a Halászteleknek és a Liver FC-nek összesen 22 gólt lőttek a halasiak úgy, hogy egyet kaptak. A folytatásban következett a Voyager, amelyet 4-1-re múltak felül a fiúk. A Ferencváros és a Honvéd is azt gondolta, hogy simán veri a Sziládyt. Nagyon tévedtek, ráadásul a pesti szülők szentül meg voltak győződve arról, itt csak az ő gyermekeiknek teremhet babár. A Fradit 4-3-ra, a Honvédot pedig 3-1-re verte az RFC, így a 

Zsembery Áron, Varga Márk, Dömötör Andor, Földes Marcell, Barabás Armand, Mádai Gellért, 

Csauth-Pálfi Kolos, Szili Donát alkotta csapat aranyéremmel utazhatott haza. A gólkirályi cím pedig Zsembery Ároné lett. 
Jáger Levente