A B-ligában is potyogtak a gólok

A Connextion városi kispályás teremlabdarúgó-bajnokságban főként az A-liga csapataira irányul több figyelem, pedig a B-csoportban is jó meccseket lehet látni. A küzdelem is nagy, gólokban sincs hiány és több csapat is odaérhet az első helyre. Már nincs 100 százalékos gárda, a nyolcadik forduló után a Humánusok maradt az élen.

 
Mint emlékezetes, 28 csapattal rajtolt volna a Connextion városi kispályás teremlabdarúgó-bajnokság, ám az uotlsó pillanatban a B-csoportba nevezett Pirtó visszalépett, így itt 13 válogatott szerepel úgy, hogy egyikük az aktuális fordulük során szabadnapos. Elkövetkezett a nyolcadik kör, ahol több érdekes és gólgazdag meccset játszottak a Horváth Istán Sportcsarnokban.
A Valkom Pékség a nyitómérkőzésen 2-1-re nyerni tudott, így maradt az élbolyban. Következett a Humánusokk - Madosz találkozó, amely színvonalas, jó játékot hozott. Mindkét pályán lévő együttes nyíltan, gólra törően focizott, és gólokban sem volt hiány. A Madosz az utolsó előtti pillanatokban kapott góllal maradt alul, de több játékvezetői ítéletet is megkérdőjeleztek, egyik ilyenből egyébként betalált az ellenfél. 
A Humánusokk maradt az élen, a harmadik meccsen a Kertvárosi Grounders a Viviera Trans ellen lépett parkettre. A baráti társaságok közül a kertvárosiak kezdtek jobban, több alkalommal a Trans kapusa transzban védett, így nem született gól. A foci örök törvénye, hogy ami itt kimarad, az amott bemegy. A Viviera egyetlen gólt talált, így értékes három pontot szerzett. 
A Tekó Fakó megszerezte első győzelmét, de maradt az utolsó helyen, győzött a dobogós helyen álló White Like és a Rongyász is. Eredmények: Valkom Pékség - Seli-Szín 2-1 (gólszerző: Kerekes Márk, Facskó Máté illetve Gyovai Erik), Humánusokk - Madosz 4-3 (gólszerzők: Bátory Gábor 2, Horváth Kornél, László Dániel illetve Faragó Patrik, Péter-Szabó Márk, Baranek Sándor), Kertvárosi Grounders - Viviera Trans 0-1 (gólszerző: Somogyi Ákos), Tekó Fakó - Ferromax 5-3 (gólszerzők: Liska Andor 3, Szegedi Bence 2 illetve Palakovics Balázs, Palakovics Péter, Simon János Márk), White Lake - Pelle Glass 4-2 (gólszerzők: Torma Dániel, Balázsevics Péter, Bozsóki Viktor, Nagy Zoltán illetve Fekete Sándor, Suhajda Merlin), Just For Fun - RongyÁsz 1-2 (gólszerzők: Ürmös Szilárd illetve Csendes Tamás, Szegedi Attila)
Jáger Levente