Új rendőrségi terepjáró a falunak
Sziréna

Új rendőrségi terepjáró a falunak

Egy négykerékmeghajtású, vadonatúj Dachia Duster típusú rendőrségi terepjáróval gazdagodott a kunfehértói körzeti megbízotti szolgálat. A helyi rendőrök mostantól láthatóbbá válnak a település utcáin, ahol az induló idegenforgalmi szezon kezdetén jól jött az új szolgálati gépkocsi.

Az önkormányzati és a Kunfehértóért Közalapítvány támogatásából vásárolt új járőrautót Harnóczi Sándor, a település polgármestere adta át Madarász József rendőr főtörzszászlós és Majoros Lóránd rendőr törzszászlós helyi körzeti megbízottaknak. A megállapodás szerint az önkormányzati tulajdonban lévő szolgálati gépkocsit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság látta el rendőrségi felségjelzésekkel és megkülönböztető fényjelzéssel, valamint vállalta az üzemeltetését.

re02

A rendőrségi jármű elsősorban Kunfehértón és a hozzá tartozó üdülőfaluban és külterületen lát el szolgálatot, de indokolt esetben a környező településekre, így akár Kiskunhalasra is átvezényelhető szolgálaterősítés céljából a fehértói rendőrökkel együtt.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos