Ő késelte meg az alvó nagymamát
Sziréna

Ő késelte meg az alvó nagymamát

Csak találgatni tudnak a szomszédok, ismerősök, hogy juthatott odáig a fiatalember, hogy álmában rátámadjon barátnője nagymamájára, és megkéselje. A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy a borzalmas tett után nem sokkal a nyomozók elfogták a 19 éves kiskunhalasi férfit, akinek kezdeményezik előzetes letartóztatását.

 
Tegnap beszámoltunk arról, hogy több késszúrással is megsebesítettek egy 60 éves asszonyt Kiskunhalason az Állomás utcai otthonában. A véres támadás hajnali kettő óra körül történt. A néni 15 éves unokája hívta a mentőket és a rendőrséget.  A nagymamára álmában támadt rá a késelő, nem rablótámadásról volt szó, mert a lakásból nem tűnt el semmi.
 
akos-20140718-keses-tamadov 004
 
Információink szerint az asszonyt a nyakán és a derekán szúrta meg a férfi, akit rövid idő alatt azonosított a halasi rendőrökből, és a megyei forrónyomos kollégákból álló nyomozócsoport. A nagymama ugyanis felismerte a támadóját, a 19 éves helybéli I. Zsoltot, akit néhány órával később, csütörtök délelőtt félt tizenegy tájban a rendőrök kiskunhalasi tartózkodási helyén elfogtak. Az idős asszonyt a kecskeméti kórházban ápolják.
 
tamado01
 
A férfi a kihallgatása során beismerte a nyomozóknak, hogy Ő támadt a nagymamára, és késelte meg. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy azért támadta meg a nagymamát, mert az asszony nem támogatta a szerelmi kapcsolatát az unokájával.
 
akos-20140718-keses-tamadov 003
 
I. Zsoltot életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség, őrizetbe vették, előzetes letartóztatását kezdeményezték. A szomszédok, a család és a támadó ismerősei egyaránt értetlenül állnak a történtek előtt. Nem értik, hogy vetemedhetett a fiú odáig, hogy megtámadja a nagymamát.
 
Kép-szöveg: Pozsgai Ákos